Солна стая за мечтаене

Здравейте, приятели на солта! Днес ще ви разкажем за цените на солна терапия в нашите три солни стаи в София. Солна терапията е естествен и холистичен начин за подобряване на дихателното и кожното здраве. Тя се извършва в специално оборудвани помещения, покрити с сол и обогатени с микрочастици от сол, които се вдишват и действат благотворно на организма.

Солна терапия цена в солни стаи СОЛ МИ

Цените на солна терапия варират в зависимост от продължителността на сесията, броя на посещенията и вида на солта. Ние ви предлагаме различни пакети и промоции, за да можете да изберете най-подходящия за вас. Ето някои от тях:

– Солна терапия в София за възрастни – 24 лв. за 40 минути, 102 лв. за 5 сесии,  180 лв за 10 сесии. Използваме сертифицирана медицинска сол.
– Солна терапия в София за деца – 12 лв. за 20 минути, 51 лв за 5 посещения, 90 лв за 10 посещения. Използваме сертифицирана медицинска сол.

Ако искате да се насладите на солна терапия, можете да резервирате сесия онлайн на нашия сайт https://saltme.bg или да се обадите на телефоните ни. Можете също да закупите подаръчен ваучер за себе си или за любим човек. Очакваме ви с нетърпение в нашите солни стаи, където ще се погрижим за вашия комфорт и здраве. Солта е живот, солта е любов!


Leave a Reply