Солна стая с абонаментна карта с отстъпка

Опознайте Новите Абонаментни Карти от Saltme.bg с Валидност от 4 Месеца!

Радваме се да ви представим нашите нововъведения в Saltme.bg – усъвършенствани абонаментни карти, сега с нов срок на валидност – цели 4 месеца! Нашите карти са проектирани с мисъл за удобството и гъвкавостта на нашите клиенти, предоставяйки възможността за лесно проследяване на използваните посещения и оставащия брой в рамките на абонамента.

Какви са предимствата на новите ни абонаментни карти?

  1. Проследяване на Посещенията: Регистрирайте се онлайн и следете колко посещения са ви останали – удобно и просто.
  2. Алтернатива за Нерегистрирани Потребители: Ако предпочитате, просто предоставете своя email на наш служител и получавайте регулярни известия за вашите оставащи посещения.
  3. Лесно Резервиране с Един Клик: Запазвайте вашите услуги, включени в абонамента, като например солна стая за деца или възрастни, бързо и лесно.
  4. Онлайн Проследяване: Възползвайте се от възможността да проследявате вашите посещения онлайн с новите ни абонаменти.
  5. Гъвкавост в Преотстъпването: Новите абонаментни карти могат да бъдат лесно преотстъпени на семейство и приятели, осигурявайки ви свободата да споделяте здраве и релаксация.

Закупете Вашия Абонамент Днес!

Изживейте пълноценно преживяването в Saltme.bg с нашите нови абонаментни карти. Подарете си здраве и релаксация с валидност 4 месеца от датата на закупуване. Посетете нашия уебсайт и разгледайте всички наши предложения.


Leave a Reply