Радост и нови играчки за децата от „saltme.bg“ солна стая

В солна стая „SaltMe.bg“ вярваме, че щастието и здравето трябва да се споделят, особено с най-малките сред нас. Радостни сме да споделим с вас една наша топла инициатива – подновихме играчките в една от нашите солни стаи и дарихме старите на местна детска градина в София. Целта ни беше да поднесем усмивки и радост на децата, да създадем един по-щастлив и цветен ден за тях.

Обновление на saltme.bg солна стая и подаръци за местни деца

В средата на пролетта, периода на обновление и ръст, ние в „SaltMe.bg“ решихме не само да освежим една от нашите солни стаи в София, но и да направим нещо особено за общността около нас. Знаем, че здравето и благополучието започват от най-ранна възраст, така че посветихме време и усилия да подберем висококачествени, образователни и забавни играчки за малчуганите, посещаващи нашите солни стаи.

Но какво става с тези играчки, които вече не използваме? Вместо да оставим тези пъстри и весели съкровища да събират прах, ние избрахме да ги дарим на деца, които ще ги обичат и ще се радват на тях както и ние. Местната детска градина, която посрещна нашите дарения, направи сърцата ни да препълнят от щастие, когато видяхме снимки на щастливите лица на децата, играещи с играчките, които някога са донесли усмивки и на малките посетители на нашите солни стаи.

Фотогалерията, която получихме от градината, показва ярки мигове на радост и игривост, което ни напомня, че малките жестове на доброта могат да имат голямо въздействие. Децата с голяма наслада разглеждаха новопристигналите играчки и веднага ги включиха в ежедневните си игри и забавления. Техните усмихнати лица бяха доказателство, че добротата винаги намира път към сърцата на хората.

Посетете обновената saltme.bg солна стая и участвайте в нашите обществени инициативи

Тази кампания беше едно малко, но значимо дело, с което искахме да покажем ангажираността си към подкрепата на общността и вярата, че споделянето на радостта е толкова важна част от мисията ни, колкото и предлагането на висококачествени услуги в нашите солни стаи. Използваме този момент, за да благодарим на всички наши клиенти – вие сте тези, които правят такива инициативи възможни.

Ако се интересувате от здравословните ползи от посещението на солна стая или искате да научите повече за нашите социални дейности, посетете нашия уебсайт или ни потърсете директно. Благодарим ви, че сте част от нашата общност и позволявате на „SaltMe.bg“ да бъде място, където се дарява здраве и щастие не само на нашите клиенти, но и на общността, в която живеем.

Публикувайте ги в социалните мрежи и споделете щастието с още хора!]

#SaltMeBG #СолниСтаи #Дарение #Общност #Усмивки #ДетскаРадост #Благотворителност #Здраве #СподелянеНаЩастие


Leave a Reply