fbpx

Резервиране на сесия в солна стая

Солни стаи в България Мол, Софарма Тауърс, The Mall

Alert! Ние от Солни Стаи СОЛТ МИ бихме искали да сме по зелени. Затова молим всички наши клиенти да преизползват калцуните си. Те са ненужен отпадък, който трудно се рециклира. В тази връзка въвеждаме и такса от 50 стот. за закупуване на чифт калцуни.

Солна стая за възрастни

Продължителност на сесията: 40 мин. Начало: според графика Максимален брой души в стаята: 8 Вашата сесия е безплатна, ако имате карта Мултиспорт. А пък нашите абонаментни карти могат да се преотстъпват или да се ползват от няколко лица едновременно и важат за всичките ни локации.

Запази час за възрастни

Солна стая за деца

Продължителност на сесията: 20 мин. Начало: според графика Максимален брой души в стаята: 8 деца с 8 придружители. Вашата сесия е безплатна, ако имате карта Мултиспорт Kids. Бихме искали да Ви уведомим, че услугата "Солна стая - болно дете" няма да бъде налична с карти Multisport Kids. Промяната се налага, тъй като тези карти служат за използване на групови занимания. Услугата "Солна стая - болно дете" не може да се използва с доплащане 12лв., тъй като гарантира самостоятелност в стаята и неизползваемостта ѝ от други деца (т.е. тази услуга не е групова). Ще можете да се възползвате от нея на цена 24лв. във всички наши салони. А пък нашите абонаментни карти могат да се преотстъпват или да се ползват от няколко деца едновременно и важат за всичките ни локации.

Запази час за деца

Secured By miniOrange